Електричний мінівен для подорожей Volkswagen ID.Buzz California відкладається

Електричний мінівен для подорожей Volkswagen ID.Buzz California відкладається

26 березня 2024
0

«Туристичний» варіант електричного мінівена Volkswagen ID.Buzz не вийде найближчим часом через відсутність попиту на такий автомобіль. Це невтішна новина для всіх ентузіастів Volkswagen California, які сподівалися, що незабаром зможуть вирушити в подорож, насолоджуючись спокоєм електромобіля.

Керівник відділу продажів і маркетингу компанії Ларс Краузе розповів про перспективи кемперів ID.Buzz California на нещодавній щорічній прес-конференції Volkswagen Commercial Vehicles. Він спростував заяву про затримку проекту через те, що вага транспортного засобу вимагатиме від водіїв мати водійські права вищої категорії. Він зазначив, що клієнтів, які шукають такий автомобіль, наразі просто не вистачає.

«Це, звичайно, той автомобіль, про що який пам'ятаємо, оскільки ця машина є знаковою. ID.Buzz є культовим, і, звичайно, потенційний ID.Buzz California був би культовим. Я можу сказати вам, що ми завжди виходимо з ринку, і, дивлячись на ринкові цифри та уважно дивлячись на наших клієнтів, виявилося, що з нашої точки зору потреби в таких типах транспортних засобів - кемперах на електротязі - поки що немає», - зазначив Краузе.

За його словами, це не означає, що ID.Buzz California назавжди залишиться лише мрією. Краузе сказав, що VW очікує побачити попит на такий автомобіль у «другій половині десятиліття».

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація