Електричний пікап Ford F-150 Lightning може отримати висувний робочий стіл

Електричний пікап Ford F-150 Lightning може отримати висувний робочий стіл

19 грудня 2023
0

Американський автовиробник хоче зробити електричний пікап Ford F-150 Lightning максимально функціональним.

Раніше у компанії заявили, що електричний варіант авто більш практичний, ніж бензинова версія завдяки наявності багажного відділення спереду, у якому можна помістити три валізи або два комплекти повнорозмірних ключок для гольфу. Однак у Ford вирішили не зупинятись на цьому.

Згідно з останнім патентом автовиробника, кузов Lightning може отримати додаткову робочу поверхню. Патент Ford, опублікований 7 грудня, детально описує «передній багажник з рухомою платформою».

У патенті описується рухома платформа, яку можна використовувати як робочу поверхню. У деяких випадках знімна платформа замінює частину переднього бампера Lightning.

Платформа може включати ящик і кілька відділень для зберігання різних предметів. Хоча багато хто використовував би нову платформу Ford F-150 Lightning для роботи, її також можна було б використовувати для майбутніх вечірок або інших заходів.

У листопаді продажі електричного пікапа від Ford досягли нового рекорду, за місяць було продано майже 4400 одиниць. Це більше, ніж Ford продав за весь третій квартал.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація