Електричний пікап Toyota Hilux перетворили на «маршрутку»

Електричний пікап Toyota Hilux перетворили на «маршрутку»

15 квітня 2024
0

Toyota представила новий варіант свого майбутнього електричного пікапа Hilux у формі автобуса-пікапа, який повинен пройти випробування в Таїланді, та відсвяткував офіційний дебют на міжнародному автосалоні в Бангкоку. Враховуючи, що пікапи становлять близько 50% усіх продажів нових автомобілів у Таїланді, важливість дебюту цієї моделі в країні очевидна.

Прототип Toyota Hilux Revo, представлений у Бангкоку, був переобладнаний у транспортний засіб, що місцевим відомий як «songthaew». Вони дуже поширені в Таїланді та зазвичай приймають форму пікапів, у яких лави перетворені на великі сидіння. Вони є популярним засобом громадського транспорту на більшій частині країни.

Японський автовиробник випустить 12 таких Hilux Revo, які будуть експлуатуватись на вулицях Паттайї, розташованої приблизно за 90 хвилин на південний схід від Бангкока.

Хоча Toyota була дуже відкритою щодо процесу розробки Hilux Revo, вона не надала жодних важливих технічних деталей щодо електричної трансмісії авто. Декілька ЗМІ в Австралії мали нагоду випробувати прототип минулого року та припустили, що він має такий же акумулятор на 71,4 кВт.год, що й bZ4X.

Поки незрозуміло, на яких ще ринках може з'явитися електрична версія Hilux, але вона може бути представлена в багатьох країнах Південно-Східної Азії та Океанії. Ринок електричних пікапів такого розміру залишається невеликим, і до офіційного запуску Hilux на електротязі Toyota може протестувати ринок електрифікованих пікапів із гібридною версією.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація