Електричний Range Rover проходить фінальні тести

Електричний Range Rover проходить фінальні тести

30 серпня 2024
0

Британська компанія Jaguar Land Rover проводить дорожні випробування прототипу нової моделі свого флагмана. Фотошпигуни зняли прототип електричного Range Rover, що проходить «випробування спекою» на півдні Європи.

Найпомітніша зовнішня відмінність прототипу - частково закрита решітка радіатора з тонкими горизонтальними прорізами. У моделі також немає вихлопної системи, і їздить вона на невеликих легких колесах, які, ймовірно, були обрані для максимального збільшення запасу ходу. Останнє може бути тимчасовим, і варто зазначити, що JLR раніше оголосила, що модель буде використовувати сертифіковані FSC шини з натурального каучуку і віскози від Pirelli.

Позашляховик використовуватиме модульну платформу MLA, оскільки вона дає змогу використовувати всі види двигунів - ДВЗ, гібридні силові агрегати та електромотори. Для збільшення швидкості зарядки автомобіль використовуватиме електричну архітектуру на 800 В, а також батареї та електроприводи, які збираються на власному заводі.

Також Range Rover Electric отримає нову систему контролю тяги, яка індивідуально розподіляє момент між кожним із чотирьох коліс, що дасть змогу скоротити час реакції зі 100 до всього лише 1 мілісекунди». Це обіцяє краще зчеплення на бездоріжжі. Ще однією цікавою особливістю новинки стане можливість долати брід глибиною до 850 мм, що більше, ніж у будь-якого іншого розкішного електричного позашляховика.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація