Електричний седан Zeekr CS1E вперше засвітився в Китаї

Електричний седан Zeekr CS1E вперше засвітився в Китаї

30 травня 2023
0

Седан Zeekr CS1E виробництва Geely Group був помічений у Китаї. Він стане четвертою моделлю у модельному ряді марки. Його презентацію заплановано на третій квартал цього року. Більше того, CS1E має високі шанси на запуск у Європі, про що повідомляє Carnewschina.

Zeekr це повністю електричний бренд високого класу, що належить Geely Group. Він був запущений у 2021 році. На сьогоднішній день його модельний ряд складається з хетчбека Zeekr 001, мінівена Zeekr 009 і кросовера Zeekr X. У квітні Zeekr продав 8101 автомобіль. Що стосується сукупного продажу, то вони досягли 101 283 одиниць. Бестселером бренду є хетчбек 001: у квітні 2023 року було продано 6463 одиниці.

У січні 2023 року стало відомо, що Zeekr активно працює над двома автомобілями, які будуть запущені цього року. Першим виявився кросовер Zeekr X. Що ж до другого, то це седан CS1E. Він буде побудований на архітектурі Geely SEA, яка лежить в основі Lotus Eletre, Polestar 3, Volvo EX90, Smart #1, всіх поточних моделей Zeekr та деяких інших автомобілів.

Zeekr CS1E стане середньорозмірним седаном довжиною 4800 мм із колісною базою 2800 мм. На фотографіях CS1E дуже покритий камуфляжем, але можна розглянути частини фар. Передній бампер CS1E отримає великий повітрозабірник. Ззаду у нього буде суцільний тонкий блок задніх ліхтарів.

На даху Zeekr CS1E встановлений лазерний далекомір, якого немає в інших моделей Zeekr. CS1E може стати першим автомобілем лінійки, який використовує цю технологію. Його бічні дзеркала заднього виду аналогічні Zeekr X. Також можна відзначити великий панорамний дах. CS1E також має вбудований відеореєстратор.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація