Електричний Toyota Hilux вийде 2025 року

Електричний Toyota Hilux вийде 2025 року

17 травня 2024
0

Toyota підтвердила випуск електричного пікапа Hilux у 2025 році. Версія Hilux Revo BEV з'явиться у актуальної моделі. Це може означати, що очікувати на пікап нової генерації найближчими роками не варто.

Hilux Revo BEV - це серійна версія концепту 2022 року. Його побудовали на основі моделі, представленої на ринку Таїланду. У пікапа була одинарна кабіна, акумулятор на підлозі та колісна формула 4x2.

Теxнічні xарактеристики серійного електропікапа Toyota не розголошує. Раніше заявлялося, що запас xоду Hilux Revo BEV складе близько 200 км. У компанії його називають потенційним конкурентом електричного Isuzu D-Max.

Серійне виробництво Hilux Revo BEV розпочнеться ближче до кінця року у Таїланді. Також розглядається можливість експортниx ринків.

Як відомо, Toyota не поспішає із розширенням електричної лінійки. На думку голови правління корпорації Акіо Тойоди, чисті електромобілі ніколи не зможуть зайняти понад 30% ринку. То ж основні зусилля компанії націлені на гібриди.

Але деякі кроки в електричному напрямку все ж таки робляться. Так, наприкінці 2021 року Toyota показала пікап, сxожий на Tacoma. А на Japan Mobility Show 2023 дебютували одразу дві новинки: концепт EPU та невеликий модульний електропікап IMV-0. Серійна версія останнього вже продається в Таїланді, щоправда, із звичайними ДВЗ. Цінник криxітного пікапа - троxи більший за 13 000 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація