Електричний Volkswagen Golf може дебютувати раніше завдяки партнеру з США

Електричний Volkswagen Golf може дебютувати раніше завдяки партнеру з США

14 серпня 2024
0

Завдяки програмному забезпеченню Rivian довгоочікуваний електричний Volkswagen Golf може вийти на ринок раніше, ніж очікувалося.

За початковими планами новий масовий електромобіль під кодовою назвою Trinity мав вийти на ринок у 2026 році, але ці терміни кілька разів переносилися. Згодом очікувалося, що його дебют відбудеться у 2028 році, потім у 2030 році, а тепер, схоже, ближче до кінця 2032 року, повідомляє Handelsblatt від інсайдерів компанії.

Завдяки нещодавно підписаному плану партнерства Volkswagen і Rivian платформа MEB буде оновлена ??до версії MEB+ у 2026 році. Окрім того, завдяки американській компанії платформа PPE, що лежить в основі нового Porsche Macan EV, також отримає оновлення програмного забезпечення протягом наступних 36 місяців.

Згідно з джерелами, Volkswagen Golf на електротязі може нарешті вийти на ринок у 2029 році або навіть раніше, як перша модель на платформі SSP. Головний технічний директор Volkswagen Кай Груніц нещодавно також підтвердив, що робота над електричним Golf почалася.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація