Energica Motor Company презентувала електромотоцикл із рекордним запасом ходу

Energica Motor Company презентувала електромотоцикл із рекордним запасом ходу

11 жовтня 2022
0

Італійська компанія Energica Motor Company презентувала свій новий електричний мотоцикл Experia. Наразі це «найдальнобійніший» електробайк у світі. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті компанії-виробника.

Туристичний електромотоцикл Energica Experia має рекордний запас ходу 256 км у змішаному циклі та 420 км - за суто міської їзди. Жодна серійна модель на таке не здатна.

Такого результату досягли за рахунок встановлення великої літій-іонної батареї ємністю 22,5 кВт.год. У швидкому режимі її можна зарядити на 80% за 40 хвилин.

Електромотор Experia розвиває 102 к.с. і 115 Нм. Із ним байк вагою 260 кг розганяється до 100 км/год лише за 3,5 секунди, а його максимальна швидкість обмежена 180 км/год.

На вигляд нова Energica Experia нічим не відрізняється від традиційних туристичних мотоциклів із бензиновими моторами. У неї регульоване вітрове скло, а ззаду встановлені три великі ящики для багажу сумарним об'ємом 112 л.

Оснащення включає цифровий дисплей і антипробуксовочну систему. Крім того, передбачено чотири різні режими їзди й три рівні роботи рекуперативного гальмування.

Energica Experia доступна для замовлення. Купити електробайк можна за ціною від 25 880 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація