Еталоном якості для нових моделей Alfa Romeo стане Lexus

Еталоном якості для нових моделей Alfa Romeo стане Lexus

31 травня 2022
0

Попри те, що моделі Giulia та Stelvio стали збитковими для Alfa Romeo, новий глава марки Жан-Філіп Імпарато вірить у легендарний італійський бренд. За словами топ-менеджера, в новій лінійці компанії з'являться розкішні автомобілі, еталоном для яких як у плані дизайну, так і інтер'єру буде Lexus. При цьому до 2025 модельний ряд Alfa Romeo поповнить кілька кросоверів і перший серійний електромобіль.

Жан-Філіп Імпарато провів тест-драйв Tonale в Італії, під час якого дав інтерв'ю, де заявив, що еталоном якості для нього є Lexus. Саме тому топ-менеджер раніше вирішив відкласти випуск нового кросовера на ринок. Він хотів бути впевнений, що якість Tonale буде бездоганною з першого дня, а також у тому, що компанія пропонує найсучасніші можливості підключення та інтерфейсу користувача.

Італійський бренд завжди знаходився на останніх рядках у тестах якості. Минулого року у Giulia і Stelvio виявили 204 проблеми на 100 автомобілів, що поставило Alfa Romeo на 28 місце з 32. Для порівняння Lexus, який брав участь у тих же випробуваннях, зайняв третє місце зі 144 проблемами на 100 машин.

Постачання Tonale італійським клієнтам марки почнуться вже наступного місяця. У майбутньому модельний ряд компанії поповнить субкомпактний кросовер, а також перший серійний електрокар.

Джерело: Autonews.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація