Фабрика майбутнього - як роблять кабіни та мости вантажівок DAF

Фабрика майбутнього - як роблять кабіни та мости вантажівок DAF

24 лютого 2024
0

Підприємство DAF Trucks Vlaanderen у бельгійському місті Вестерло днями отримало престижну премію «Фабрика майбутнього» (Factory of the Future). Цією нагородою від Бельгійської технологічної федерації (2000 компаній, 320 тис. робітників) щорічно відзначаються найінноваційніші підприємства країни. Мета - стимулювання розвитку та впровадження передових технологій.

DAF Trucks Vlaanderen є одним із найсучасніших підприємств у світі з виготовлення кабін та мостів для вантажівок. З 2017 року в реорганізацію заводу DAF Trucks інвестував понад 300 млн. євро. Тут з'явилися роботизована складальна лінія, екологічно чистий цех фарбування, а також нова лінія внутрішнього оздоблення кабін.

Про високий рівень продукції, що виготовляється в Вестерло, говорить той факт, що вантажівки DAF нового покоління New Generation два роки поспіль перемагали в конкурсі International Truck of the Year. Так моделі XF, XG і XG+ отримали звання «Міжнародної вантажівки 2022 року», а модель XD - 2023 року.

Премію «Фабрика майбутнього» було вручено Стейну Ван Ейкену, керуючому директору підприємства DAF Trucks Vlaanderen з рук Яна Джамбона, прем'єр-міністра Фламандського регіону Бельгії.

Джерело: Авто Центр
Фото: DAF Trucks

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація