Фахівці Mansory збільшили потужність Mercedes-AMG SL 63 до 850 к.с.

Фахівці Mansory збільшили потужність Mercedes-AMG SL 63 до 850 к.с.

25 грудня 2023
0

Тюнінг-ательє Mansory презентувало новий проект, основою якого став Mercedes-AMG SL 63. Йому не тільки збільшили віддачу мотора, а й доробили зовні.

Кузов автомобіля пофарбували у нестандартний сірий відтінок, який доповнили ковані компоненти з вуглецевого волокна з блакитними акцентами. Серед них агресивний капот з вентиляційними прорізами, нова решітка радіатора з шильдиком Mansory, а також L-подібні світлодіодні денні ходові вогні в бічних секціях переднього бампера.

Ще Mercedes-AMG SL 63 від Mansory отримав унікальний обвіс та особливий комплект колісних дисків. Ще більше емоцій викликає оздоблення салону спортивного автомобіля. Яскраво-синя шкіра з жовтим контрастним окантуванням і унікальним рядком присутня не тільки на сидіннях, а й на передній панелі, дверних картах і навіть рульовому колі.

Але на цьому тюнери не зупинилися. Вони розігнали 4,0-літровий бітурбований двигун V8 до 850 к.с. Як саме було підвищено продуктивність, на жаль, в ательє не розповіли. Також не розкрили й вартість таких доробок.

Джерело: Авто Центр
Фото: Mansory

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація