Фанати BMW зацькували суперкросовер XM

Фанати BMW зацькували суперкросовер XM

07 липня 2022
0

Спортивний підрозділ BMW M опублікував у своїх соцмережах фотографію концептуального суперкросовера Concept XM - найпотужніший позашляховик марки, який стане серійним. Разом зі знімком автомобіля, який представили наприкінці минулого року, компанія запитала своїх підписників, куди вони мріяли б вирушити на новому автомобілі. Більшість шанувальників німецької марки жорстко розкритикували машину та зацькували марку. Таких відповідей автовиробник явно не очікував.

Один із підписників компанії заявив, що відправився б на BMW Concept XM прямо в дерево, після чого кросовер виглядав би набагато краще. Інший шанувальник німецької марки сказав, що насамперед поїхав би машиною до найближчого дилера Porsche, де обміняв би її «на нормальний автомобіль». Ще один коментатор хотів би вирушити туди, де ніколи не бачив жахливий Concept XM.

Серед інших відповідей: поїхати на звалище, щоб знищити автомобіль, а також заїхати на ньому в офіс, де працюють дизайнери BMW, щоб запитати «чи все гаразд у них із головою». Деякі користувачі Мережі висловили думку на рахунок величезних «ніздрів» машини, повідомивши, щоб хотіли б отримати автомобіль з ще більш масивною решіткою радіатора.

Незважаючи на весь негатив, автовиробник таки отримав позитивні відповіді. Однак і в них шанувальники марки висловили надію, що дизайн серійного позашляховика стане кращим.

Джерело: CarBuzz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація