Ferrari анонсувала загадкову «відкриту» новинку

Ferrari анонсувала загадкову «відкриту» новинку

17 квітня 2022
0

Компанія Ferrari опублікувала тизерне зображення нової моделі. Поки неясно, про яку новинку йдеться, але можна припустити, що в Маранелло готують «відкриту» версію представленої влітку 2021 двомісної берлінетти 296 GTB. Ймовірно, їй дістанеться індекс 296 GTS.

На лаконічному тизері видно плавну лінію заднього «обтікача», яка не переходить у дах, а також вигнуте крило, як у 296 GTB - у берлінетти в нього вбудований повітрозабірник. Скоріш за все, передня частина родстеру дістанеться від 296 GTB, а ззаду зміни обмежаться адаптацією під дах зсуву.

«Начинка», як очікується, також перейде до 296 GTS від берлінетти: це бензоелектрична установка, в якій двигун V6 3.0 поєднується зі 167-сильним електромотором. З місця до першої «сотні» 830-сильний суперкар розганяється за 2,9 секунди, до 200 кілометрів на годину - за 7,3, а гальмівний шлях із 200 становить 107 метрів. Максимальна швидкість - 330 кілометрів на годину. Ймовірно, подібні параметри отримає родстер, але з поправкою на додаткову вагу механізму складного даху.

Електромотор живиться від батареї ємністю 7,45 кіловат-години, розміщеної під підлогою. У «дводверки» є чотири режими роботи, у тому числі лише на електротязі - у такому разі запас ходу обмежений 25 кілометрами, а швидкість - 135 кілометрів на годину.

Джерело: Ferrari

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація