Ferrari LaFerrari 2016 року продають за 3,95 мільйона євро

Ferrari LaFerrari 2016 року продають за 3,95 мільйона євро

02 лютого 2024
0

Аукціон Сотбіс виставив на продаж Ferrari LaFerrari 2016 року. Гіперкар у білому кузові відтінку Bianco Avus та оздобленим алькантарою салоном оцінили у 3,95 мільйона євро. Це більш ніж удвічі перевищує рекомендовану роздрібну ціну автомобіля.

Ferrari LaFerrari - перший гібридний гіперкар бренду. Саме цей екземпляр вперше зареєстровано у липні 2018 року. Кожне із 499 купе унікальне, але власник дещо «модернізував» свій автомобіль. Зокрема, встановив спортивну вихлопну систему, систему підйому передньої підвіски, камери та телеметрію. Чорні 20,0-дюймові колісні диски привератють увагу червоними гальмівними супортами.

У салоні - сидіння в оббивці із чорної алькантари з червоним декоративним рядком та окантовкою. Також алькантарою оздоблені передня панель та кермо. Багато відкритих елементів виготовлені з вуглецевого волокна.

Ferrari LaFerrari оснащений гібридною силовою установкою, яка складається з 6,3-літрового безнаддувного V12, електродвигуна та системи рекуперації енергії гальмування KERS. Сукупна потужність моторів - 950 к.с. Вся ця потуга відправляється на задню вісь через семиступінчасту коробку передач із подвійним зчепленням.

На одоментрі виставленого на продаж гіперкару лише 14 км. Як стверджується, це один із LaFerrari з найменшим пробігом у світі. Незважаючи на рідкісне використання, автомобіль регулярно обслуговувався. У 2021 році встановлено нову батарею гібридної системи. У травні 2022 року замінено допоміжну літієву батарею.

Прем'єра довгоочікуваного наступника Ferrari LaFerrari очікується до кінця цього року. Імовірно, новинка відмовиться від двигуна V12 на користь електрифікованого V6 або V8.

Джерело: Авто Центр
Фото: RM Sothebys

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація