Ferrari показала новий суперкар SP48 Unica

Ferrari показала новий суперкар SP48 Unica

07 травня 2022
0

Італійська компанія Ferrari завжди готова втілити найсміливіші ідеї своїх заможних шанувальників. Ще одним прикладом став двомісний суперкар SP48 Unica з двигуном V8.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Автомобіль створений фахівцями компанії на замовлення одного із заможних клієнтів, ім'я якого не розголошується. Донором проєкту став серійний Ferrari F8 Tributo, а ось усі зовнішні панелі машини створені з чистого листа.

Деякі елементи виконані за допомогою 3D-принтера, наприклад, ефектна передня панель кузова з шестикутними отворами.

У дизайні моделі простежуються посилання на інші моделі італійського бренду, включаючи Ferrari Roma і 296. Автомобіль пофарбований в оригінальний відтінок червоного кольору з яким вдало поєднуються чорні глянцеві вставки та елементи декору.

Цікавою деталлю є відсутність заднього скла.

Цікаво, що деякі елементи виконані з використанням 3D-принтера, наприклад, ефектна передня панель кузова з шестикутними отворами. Цей же орнамент використовується на даху та в задніх повітрозабірниках. Ще однією цікавою деталлю є відсутність заднього скла.

Автомобіль пофарбований в оригінальний відтінок червоного кольору, з яким вдало поєднуються чорні глянцеві вставки та елементи декору.

Для обробки інтер'єру SP48 Unica використовували темну алькантару з лазерною перфорацією з контрастним червоно-жовтогарячим рядком. В оформленні салону активно використовується орнамент у вигляді шестикутників.

Автомобіль успадкував від F8 Tributo 3,9-літровий 720-сильний V8 із двома турбінами.

Автомобіль успадкував від F8 Tributo 3,9-літровий 720-сильний V8 із двома турбінами. Він дозволяє розігнати купе до першої сотні за 2,9 секунди, а максимальна швидкість досягає 340 км/год. Але якщо серійний F8 Tributo обійдеться приблизно $277 тисяч, то Ferrari SP48 за найшвидшими оцінками обійшовся його власнику $2 млн.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація