Ferrari пообіцяла новий суперкар із мотором V12

Ferrari пообіцяла новий суперкар із мотором V12

02 травня 2024
0

Ferrari анонсувала прем'єру нового суперкара з «мелодійним» двигуном V12. Очікується, що він замінить передньомоторний задньопривідний гранд-турер 812 Superfast, що з'явився на ринку у 2017 році.

Офіційно безіменну новинку розсекретять 3 травня. Поки що вона відома під кодовою назвою F167. Напередодні прем'єри Ferrari опублікувала кілька коротких відеотизерів. На одному з них видна, ймовірно, задня частина кузова з написом Ferrari. Також у ролику майнув знаменитий щит, який зазвичай прикрашають передні крила.

За деякими даними, новий суперкар збереже переднє розташування двигуна. Саме йому присвячено друге відео. У ролику покійний Енцо Феррарі розповідає про гармонійне звучання 12-циліндрового двигуна. Одним із шанувальників звуку V12 був диригент австрійського оркестру Герберт фон Караян, який також володів Farrari. Закінчується тизер розмитим кадром, де майбутній суперкар прискорюється з місця, демонструючи свій «голос».

Раніше наступник Farrari 812 кілька разів попадав у поле зору фотошпигунів під час випробувань в Італії. Спочатку для тестування вузлів нового суперкара використовували кузов Ferrari Roma. Пізніше їм вдалося зняти прототип у серійному кузові, щільно закритому камуфляжем.

Подробиці про останню версію двигуна V12 тримають у секреті. Очікується, що він перевершить за потужністю 6,5-літровий безнаддувний двигун V12 Ferrari 812 Competizione. Його потужність складає 829 к.с. Максимальний крутний момент - 695 Нм.

Конкурентом нового Ferrari називають Aston Martin Vanquish, прем'єра якого очікується найближчим часом. Відомо, що новий флагман Aston Martin дебютує з Twin-Turbo V12 віддачею 835 к.с. і 1000 Нм крутного моменту.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація