Ferrari презентувала гібридний суперкар

Ferrari презентувала гібридний суперкар

20 квітня 2022
0

Італійська компанія Ferrari взяла курс на «озеленення» своєї продукції. Чергове дітище майстрів із Маранелло – спайдер 296 GTS отримав 830-сильний гібридний двигун.

Про це повідомляє пресслужба виробника. У червні цього року у дилерів знаменитої італійської марки з'явиться гібридний «жеребець». Спайдер 296 GTS стане першим Ferrari з гібридним силовим агрегатом, який включає у своєму складі V6 та електромотор.

Двомісний спорткар 296 Gran Turismo Spider отримав жорсткий дах, що складається за 14 секунд на швидкості до 30 км/год. У задній частині автомобіля розташовується 3-літровий V6, що розвиває 663 к.с. У парі з ним працює електромотор, що забезпечує ще 167 к.с. Таким чином, сумарна потужність гібридного силового агрегату становить 830 к.с., а момент, що крутить, досягає 740 Нм. У парі з ним працює 8-ступінева роботизована коробка з двома зчепленнями.

«Живлення» електромотора забезпечує компактна батарея місткістю 7,45 кВт. Виключно на електротязі автомобіль здатний розвивати швидкість до 135 км/год, а запас ходу сягає 25 км.

Заряджається гібрид здатний розганятися до першої «сотні» за 2,9 секунди, а максимальна швидкість досягає 330 км/год. Вага 296 GTS – 1540 кг, що всього на 70 кг більше, ніж у спорідненого купе GTB. Автомобіль оснащений різноманітними системами допомоги водієві, включаючи диференціал, що керується електронікою, і систему управління силовим агрегатом eManettino.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація