Ferrari припинить випуск одразу трьох моделей

Ferrari припинить випуск одразу трьох моделей

05 серпня 2024
0

На лінійку Ferrari очікуються серйозні зміни. Італійський виробник зніме з виробництва одразу трьох моделей суперкарів. Про це повідомляє сайт Motor1.

Про припинення випуску кількох Ferrari вказано у звіті про продажі авто італійської марки у першій половині 2024 року. Там зазначається, що всього за півріччя реалізовано 7044 авто - на 1% більше, аніж за аналогічний період минулого року.

Зокрема, уже припинено випуск Ferrari 812 Superfast, адже уже надійшов у продаж його наступник 12Cilindri і попит на нього доволі високий.

Суперкар Ferrari SF90 Stradale також припиняють виготовляти, хоча його заряджений варіант ХХ поки залишиться на ринку. Наступник моделі уже проходить тести і його дебют не за горами.

Також зазначається, що до кінця свого життєвого циклу підходить і купе Ferrari Roma, хоча кабріолет ще залишиться у виробництві. Про наступника цього суперкара поки нічого не відомо.

Також зазначається, що Ferrari не планує нарощувати випуск кросовера Purosangue, попри високий попит. Його частка серед усіх моделей марки не перевищуватиме 20%. Цим підкреслюється, що Ferrari залишається виробником суперкарів.

Джерело: Фокус
Фото: Ferrari

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація