Ferrari Purosangue отримав екстремальну версію від Mansory

Ferrari Purosangue отримав екстремальну версію від Mansory

25 вересня 2024
2

Кросовер Ferrari Purosangue обзавівся нестандартною зарядженою модифікацією. Створили її в німецькому ательє Mansory, яка славиться своїми екстравагантними тюнінг-проєктами. Новинку презентували в Монако і про неї розповіли на сайті Mansory.

У Mansory назвали проєкт Pugnator, що в перекладі з латини значить «боєць». Автомобілі виготовлятимуть невеликими партіями, а їх ціна складе приблизно мільйон доларів.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений MANSORY (@mansory)

Тюнінг Ferrari Purosangue від Mansory включає нові карбонові кузовні деталі - капот, агресивний обвіс, розширювачі арок та антикрило на даху. Також встановлені легкі ковані диски FC.5 - 22-дюймові спереду та 23-дюймові ззаду. Пофарбували авто в особливий вишневий колір Vermillion.

Салон Ferrari Purosangue Mansory Pugnator оздобили карбоном і дорогою білосніжною шкірою з червоними акцентами. До того ж, з'явилися алюмінієві педалі та шкіряні килимки.

Крім того, тюнінг Ferrari Purosangue торкнувся і двигуна. Віддачу 6,5-літрового V12 збільшили до 755 к.с. і 730 Нм, а також встановили гучніший спортивний вихлоп. Максимальна швидкість перевищує 310 км/год, а середня витрата пального становить 17,5 л/100 км.

Джерело: Фокус
Фото: Mansory

Обговорення новини

Andriy86  

спотворили автівку

+3-4ВІДПОВІСТИ  
Aльфа  

І Мансорі отримує - 1 місце у спотворенні дизайну ))))

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація