Ferrari Purosangue помітили під час випробувань на гоночній трасі

Ferrari Purosangue помітили під час випробувань на гоночній трасі

03 травня 2023
0

З моменту дебюту Ferrari Purosangue минулого року ми вже дізнались досить багато про нього. Це досить потужний позашляховик, хоча ще достаменно не відомом, як італійська чистокровна порода поводить себе на гоночному треку.

Принаймні не у серійній формі, оскільки вже публікувалась інформація, як Purosangue у камуфляжі їде гоночною трасою Fiorano раніше. Тепер чотиридверний Ferrari повернувся на трек в новій обгортці. Його швидкий заїзд на італійському трасі був записаний Varryx і опублікований на YouTube.

Як ви можете бачити на відео, Purosangue та його водій не стримувалися під час дорожнього тесту. Незважаючи на значний дорожній просвіт у порівнянні з іншими моделями Ferrari, він залишався під контролем. Звук усіх працюючих 12 циліндрів був приємним бонусом.

З активованою системою контролю запуску Purosangue може розігнатися від нуля до 62 миль на годину за 3,3 секунди. Таке вражаюче прискорення досягається завдяки 6,5-літровому двигуну V12, який може розвивати до 715 кінських сил, що робить його найпотужнішим Ferrari GT в історії.

Але вражаюча продуктивність Purosangue на цьому не закінчується. Він може розвивати максимальну швидкість понад 192 милі на годину, а з повної зупинки розганяється до 155 миль на годину менш ніж за 15 секунд.

Такий рівень продуктивності має високу ціну. Ціна Purosangue починається від 398 350 доларів США, що робить його одним із найдорожчих позашляховиків на ринку.

Джерело: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація