Ferrari створили унікальний суперкар

Ferrari створили унікальний суперкар

29 вересня 2022
0

Ferrari презентували новий суперкар SP51. Автомобіль створений за індивідуальним замовленням і залишиться в одному екземплярі. Про це повідомляє пресслужба італійського бренду.

Ексклюзивний SP51 побудували спеціально для постійного клієнта та колекціонера Ferrari із Тайваню. Під час розробки авто враховувалися всі побажання замовника. Ціна Ferrari не називається, але очевидно йдеться про кілька мільйонів доларів.

В основі авто лежить серійний кабріолет Ferrari 812 GTS, проте дизайн SP51 абсолютно інший і всі його нові кузовні панелі. Покупець захотів сучасний варіант Ferrari 410 1955 року і саме у цього авто запозичили багато зовнішніх рис.

Новий Ferrari SP51 відрізняється елегантним дизайном з плавними обводами та довгим капотом. За сидіннями встановили дугу у стилі гоночних Ferrari 60-х років. З червоним кузовом контрастують чорні деталі із карбону.

Салон Ferrari SP51 отримав ексклюзивне оздоблення з червоної алькантари, чорної шкіри та вуглеволокна. Крім того, автомобіль отримав спеціальні спортивні сидіння.

Суперкар Ferrari оснащений 6,5-літровим V12 потужністю приблизно 800 к. с. Динамічні характеристики не розкривають, але відомо, що максимальна швидкість становить близько 340 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація