Ferrari знімає з виробництва популярний спорткар

Ferrari знімає з виробництва популярний спорткар

20 березня 2023
0

З модельної лінійки італійської компанії Ferrari виключать кабріолет Portofino M. На зміну моделі з твердим верхом прийде спайдер Roma.

Кабріолет Portofino вперше вийшов на ринок у 2018 році, а через три роки пережив планове оновлення, отримавши приставку М у назві. Модель з 3,8-літровим турбодвигуном V8 потужністю 600 к.с. (760 Нм) могла розганятися з місця до сотні за 3,5 секунди і розвивати максимальну швидкість 320 км/год. Але, на жаль, їй не знайшлося місця у оновленій лінійці марки.

Як повідомляє видання Road&Track, у Ferrari впевнені, що Roma Spider стане чудовою альтернативою Portofino і користуватиметься вищим попитом серед шанувальників марки. Автомобіль оснащений 3,9-літровим бітурбованим двигуном V8 потужністю 612 к.с. і 760 Нм крутного моменту.

На відміну від Ferrari Portofino M, спайдер Roma оснащений тканинним дахом. Вона значно легша за складну жорстку і прибрати її можна на швидкості до 60 км/год за 13,2 секунди. При конфігурації сидінь 2+2 у багажному відсіку авто при складеному даху залишається чимало місця.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація