Fiat 500 перетворили на незвичайний фургон з морозивом

Fiat 500 перетворили на незвичайний фургон з морозивом

26 серпня 2023
0

У Британії електрокар Fiat 500e перетворили на незвичайний фургон із морозивом. Він розроблений у відповідь на створення зон чистого повітря у великих містах країни. Про це повідомили на сайті Autocar.

У лондонських районах Камден, Грінвіч і Вестмінстер заборонили використання фургонів з морозивом з двигунами внутрішнього згоряння. У спеку без них стає набагато гірше.

Багато фургонів з морозивом є застарілими комерційними автомобілями з дизельними двигунами. Тому в Fiat вирішили створити більш екологічний транспорт.

«Хоч Fiat 500e Gelateria Edition і створений в єдиному екземплярі, він демонструє універсальність екологічного автомобіля в міських умовах», - сказав керівник Fiat у Великій Британії Дем'єн Даллі.

Fiat 500e Gelateria Edition відрізняється відсутністю задніх сидінь. Замість них встановлено морозильні камери з батарейним живленням. Кузов авто пофарбований у синьо-білий колір із декоративними смугами.

Також жорсткий дах електромобіля замінили на навіс. На передніх крилах є бронзовий логотип «Gelateria».

Ще однією особливістю Fiat 500e Gelateria Edition є унікальний звук, який натхненний «оперними звуками Італії». Він створений для залучення клієнтів.

За словами Fiat, електромобіль здатний обслуговувати по 300 осіб на день. У майбутньому це унікальне авто планують показати в дії на вулицях Лондона.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація