Fiat Doblo - Авто Року 2016

06 квітня 2016
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Нарешті, підведено підсумки 15-го Всеукраїнського рейтингу «Автомобіль року в Україні 2016». Автосалон “Престиж Італ Авто”, офіційний дилер Fiat в Хмельницькому, з радістю повідомляє про те, що Fiat Doblo здобув свою нагороду і став переможцем в номінації “Співвідношення ціна/якість”! Урочиста церемонія нагородження переможців відбулась 22 лютого в готелі Hilton, м. Київ.

Нагадаємо, що з 2001 року шляхом голосування автовласники, автолюбителі та професійне Журналістське журі обирають переможців в різноманітних номінаціях.

Всі з нетерпінням чекали на оголошення результатів конкурсу “Автомобіль Року 2016”, адже участь автомобіля Fiat Doblo була не випадковою. Без перебільшення, найпопулярніша модель, вже давно отримала визнання від автолюбителів та неодноразово ставала переможцем автомобільних рейтингів.

Fiat Doblo – у своєму сегменті комерційний автомобіль, оснащений багатоважільною незалежною задньою підвіскою. Універсальний і міцний, він здатний адаптуватися під різні потреби свого власника. Цей автомобіль володіє чудовими характеристиками: відмінною керованістю, підвищеним комфортом, а також простотою навантаження і розвантаження.

Крім того, Fiat Doblo пережив оновлення екстерєру та інтер'єру. Новий Fiat Doblo представлено в двох модифікаціях: вантажній версії Cargo з підвищеною вантажопідйомністю та пасажирській версії Panorama, яка відрізняється особливим комфортом і відмінною керованістю за будь-яких умов руху.

Fiat New Doblo Cargo - ідеальний бізнес-партнер для свого власника. Таким його робить багатоважільна незалежна задня підвіска, вдосконалені коробка передач і зчеплення, а також підвищена увага розробників до акустичного комфорту.

П'ятимісний чи семимісний варіація салону, відмінний огляд завдяки великій площі панорамного виду і чудова плавність ходу версії Panorama створюють відмінний сімейний автомобіль, який сподобається як дітям, так і їх батькам.

Новий Fiat Doblo має систему переднього приводу, що дозволяє впевнено рухатися по засніжених, погано очищених дорогах, у тому числі на підйомах, в складних погодних умовах.

Підсумовуючи вище перелічене, варто відзначити, що основними характеристиками Нового Fiat Doblo є:

  • простота управління,
  • надзвичайна керованість,
  • безпечність,
  • економічність,
  • надійність.

Хіба Ви не шукали такий автомобіль?

За деталям звертайтесь звертайтесь в наш автосалон “Престиж Італ Авто», що знаходиться за адресою м. Хмельницький, вул. Прибузька, 44 чи за телефонами (0382) 794-164 та (067) 380-95-47. Наші менеджери з радістю дадуть відповіді на будь-які Ваші питання.

Престиж Італ Авто Престиж Італ Авто

Товариство з обмеженою відповідальністю «Престиж Італ Авто» є офіційним дилером марки Fiat та Fiat Professional у Західному регіоні України.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Престиж Італ Авто

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація