Fiat Panda повернувся у спецверсії, присвяченій 40-річному ювілею

Fiat Panda повернувся у спецверсії, присвяченій 40-річному ювілею

19 червня 2023
0

Цього року компактний Fiat Panda відзначає своє 40-річчя. На честь такої події компанія випустила його лімітовану версію з індексом 4x40°.

Новинка вийде тиражем у 1983 екземплярі. Це число символізує початок старту виробництва моделі. З того часу клієнтам було поставлено майже 800 000 екземплярів повнопривідної версії авто. Спецверсія пропонуватиметься у Франції, Німеччині, Італії та Швейцарії.

Від стандартної версії Panda 4x40° відрізняється забарвленням кузова в кольорі слонової кістки, який поєднуються з темними вставками та двоколірними колесами розміром 15 дюймів. Також можна відзначити наявність значків та червоних написів 4x40°. Салон оздоблений в аналогічній палітрі кольорів і доповнений червоним простроченням з логотипами 4x40° і вишитим написом «2023» на спинках сидінь.

У оснащення увійшла семидюймова інформаційно-розважальна система з радіо DAB та підтримкою Android Auto та Apple CarPlay, автоматичний кондиціонер, підігрів та електрорегулювання дзеркал, задні датчики паркування, а також датчиками світла та дощу. Вартість спецверсії Panda стане відома пізніше.

Джерело: Авто Центр
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація