Fiat показав яскравий електричний спорткар для молоді

Fiat показав яскравий електричний спорткар для молоді

23 листопада 2022
0

Новий Fiat 500e отримав заряджену версію Abarth. Вперше спортивний варіант компактної міської моделі електричний. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті концерну Stellantis.

Компанія Abarth виконує тюнінг Fiat 500 та інших моделей марки з 1949 року, але вперше зайнялася електромобілем. Потужність двигуна Abarth 500e підвищили зі 117 до 155 к.с., а крутний момент виріс з 220 до 235 Нм.

Електрокар Fiat 500e Abarth розганяється з нуля до 100 км/год за 7 с, а з 40 до 60 км/год - лише за 1,5 с. Крім того, з'явився спеціальний синтезатор, що імітує звук вихлопу бензинового двигуна. Традиційно в Abarth доопрацювали підвіску та гальма авто.

Акумуляторна батарея на 42 кВт.год не зазнала змін. Запас ходу становить близько 300 км, а зарядка електрокара на 80% займає 35 хвилин.

Впізнати новий Fiat 500e Abarth можна за зміненою передньою частиною, обвісом та розширеними крилами. Крім того, збільшено спойлер на даху та встановлені 18-дюймові диски. У салоні з'явилися спортивні кермо та сидіння, обшиті алькантарою, а оздоблення передньої панелі імітує карбон.

Комплектація Abarth 500e дуже багата - безключовий доступ, клімат-контроль, датчики світла та дощу, камери кругового огляду, бездротова зарядка для смартфонів.

Також з'явиться стартова лімітована версія Scorpionissima, яку випустять тиражем 1949 екземплярів. Такі авто фарбуватимуть лише у жовтий колір, а оснащення поповнять панорамний дах та металеві накладки на педалях та порогах.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація