Fiat представив ексклюзивні міські електромобілі з яскравим дизайном

Fiat представив ексклюзивні міські електромобілі з яскравим дизайном

29 листопада 2023
0

У США представили ексклюзивні версії електромобіля Fiat 500e. Було створено три автомобілі, які виставлять на аукціон. Про це розповіли на сайті Carscoops.

Ексклюзивні Fiat 500e були виготовлені спільно з італійськими брендами Armani, Bvlgari та Kartell. Ці автомобілі відрізняються від стандартної моделі унікальним оформленням екстер'єру та інтер'єру.

Fiat 500e Armani отримав двоколірний кузов у сірих відтінках. Верхня частина авто має оздоблення під карбон, а на даху з'явився логотип «GA».

Також на електрокар встановили незвичайні колісні диски з бронзовими акцентами. У цей колір також пофарбовані зовнішнє оздоблення кузова та емблема бренду.

В інтер'єрі використовується оздоблення зі шкіри та вставки з дерева. Ще однією відмінною рисою цієї версії стали бронзові акценти всередині.

Кузов Fiat 500e Bvlgari пофарбовано в помаранчевий колір із перламутровим ефектом. Зовнішнє оздоблення виконано в золотому кольорі.

На авто встановили легкосплавні колісні диски золотого кольору. На кузові є кілька логотипів Bvlgari.

Інтер'єр авто отримав унікальне оздоблення з яскравими вставками з абстракційними пейзажами та акцентами золотого кольору. Сидіння виконані зі шкіри темно-синього кольору.

Fiat 500e Kartell пофарбований у синій колір. У цей відтінок пофарбовані й ексклюзивні колісні диски з шестикутною плетеною конструкцією.

Інтер'єр виготовлений із сірої шкіри та тканини. На центральній консолі знову можна зустріти шестикутний візерунок.

Усі три автомобілі будуть виставлені на аукціоні, а виручені кошти підуть на благодійність. Ім'я цієї некомерційної організації буде названо пізніше.

Нагадаємо, що Fiat 500e пропонується з 95- або 118 сильним електромотором. Топова версія електромобіля має запас ходу 235 км на одному заряді.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація