Fiat представив «недорогий» спортивний купе-кросовер

Fiat представив «недорогий» спортивний купе-кросовер

30 жовтня 2023
0

Лінійку Fiat Fastback 2023 поповнила спортивна версія від Abarth. Заряджений купе-кросовер презентували в Бразилії і він уже надходить у продаж за ціною від $32 000. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Fiat.

Як правило, тюнінг Fiat від Abarth має на увазі підвищення потужності двигуна, однак це не той випадок. Кросовер Fiat Fastback зберіг 1,3-літровий 180-сильний турбомотор.

Втім, автомобіль все ж став швидшим, адже його 6-ступінчасту автоматичну КПП переналаштували і доповнили спортивним режимом. Час розгону до 100 км/год скоротився на пів секунди - до 7,6 с.

Більше уваги в Abarth приділили ходовій. Новий Fiat Fastback отримав жорсткіші амортизатори та збільшені гальма, а його рульове управління переналаштовано.

Відрізнити Fiat Fastback Abarth від стандартної моделі можна за агресивнішим дизайном решітки радіатора і бамперів, заднім спойлером, 18-дюймовими дисками і відсутністю пластикового позашляхового обвісу. Кліренс зменшено до 215 мм. У кросовера стрімкий купеподібний силует у стилі BMW X6 та Infiniti QX55.

Тюнінг Fiat Fastback охоплює і доопрацювання інтер'єру. З'явилися спортивні крісла і кермо, а оздоблення розбавлене червоною прострочкою і вставками «під карбон». Авто має великий 516-літровий багажник.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація