FIAT розкрив дизайн крос-купе у стилі BMW X4

FIAT розкрив дизайн крос-купе у стилі BMW X4

06 серпня 2022
0

FIAT розкрив зовнішність серійного крос-купе Fastback, яке успадкувало назву концепту 2018 року. Автомобіль нагадує BMW X4, але гратиме в одному класі буде авжеж не з баварським творінням, а з компактним і доступним Volkswagen Nivus.

Вже відомо, що Fastback запропонують з «турботрійкою» об'ємом 1,0 літра, яка розвиває 125 або 130 к.с. і працює у тандемі з варіатором. Буде і потужніший двигун 1.3 на 185 «конячок», пару якому складе 6-ступенева автоматична коробка передач. Повний привід для кросовера не передбачено.

Виробництво FIAT Fastback організують на заводі Stellantis у Бразилії, а локальна прем'єра очікується у вересні або жовтні. В інших країнах Латинської Америки крос-купе з'явиться тільки у 2023 році, а до інших ринків, мабуть, зовсім не дістанеться.

Що ж до однойменного концепту, то він дебютував на автосалоні в Сан-Паулу чотири роки тому. За вигляд шоу-кара відповідав бразильський дизайн-центр FIAT: кросовер був витриманий у стилі пікапа Toro, з яким розділив повнопривідну платформу Small Wide 4?4, знайому по Jeep Renegade та Compass тих років.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація