Fiat відмовляється від сірих кольорів на користь яскравих відтінків

Fiat відмовляється від сірих кольорів на користь яскравих відтінків

28 червня 2023
1

4 липня Fiat представить новий кросовер 600е. Напередодні прем'єри італійська марка запустила маркетингову кампанію, яка демонструє новий Fiat 600е в яскраво-жовтогарячому кольорі. Зі слів генерального директора компанії Олів'є Франсуа, автомобіль має надихати людей жити з оптимізмом та позитивом. І яскрава кольорова гама - один із способів досягнення цієї мети.

Якою буде кузовна палітра нового Fiat 600е, ми дізнаємося під час офіційної прем'єри. Актуальні Fiat 500, 500 Hybrid, Panda та Tipo європейцям пропонують у широкій гамі кольорів, включаючи білий, червоний, чорний, кілька відтінків помаранчевого, зеленого та синього, а також рожеве золото. Сірого кольору немає в палітрі жодної із «європейських» моделей. Як заявили в Fiat, компанія припиняє виробництво сірих автомобілів й натомість зосередиться на яскравіших варіантах.

За попередньою інформацією, новий Fiat 600 побудований на одній платформі із Jeep Avenger. Якщо це підтвердиться, італійський електрокросовер буде доступний з одним двигуном потужністю 156 к.с. та 259 Нм крутного моменту.

Також у Jeep Avenger є версія з 1,2-літровим турбованим ДВЗ. Вона продається в Польщі, Італії та Іспанії. Не виключено, що новий Fiat 600 те ж запропонують з таким агрегатом.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Andriy86  

Підтримую - геть сірість, більше яскравих кольорів.

+2-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація