Флагманський кросовер Volvo показали на перших зображеннях

Флагманський кросовер Volvo показали на перших зображеннях

13 серпня 2022
0

В інтернет потрапили патентні зображення нового Volvo XC90. Третє покоління флагманського кросовера шведської марки мають представити наприкінці нинішнього року, а його продажі стартують 2023-го. 

Volvo XC90 2023 зберігає знайомий силует і в зовнішньому вигляді, як і раніше, переважають грані. У той же час, привертають увагу тоненькі розкосі фари, як в електричного кросовера Polestar 5, у якого запозичують платформу для XC90.

Новий Volvo XC90 також стане електромобілем - про це свідчить заглушка на місці решітки радіатора. З цієї причини модель можуть перейменувати на EXC90 - нещодавно Volvo зареєстрували права на нову назву.

Зміна імені також може бути пов'язана з тим, що нинішню модель з бензиновими та дизельними двигунами можуть випускати паралельно з її наступником протягом одного-двох років.

Характеристики Volvo XC90 поки що невідомі. Очевидно, електрокросовер отримає версії з переднім і повним приводом, а запас ходу в топовому варіанті перевищить 500 км. Крім того, авто отримає мультимедійну систему на Android, як і молодший електромобіль Volvo XC40 Recharge.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація