Флагманський Cadillac Celestiq уперше помічено на дорогах

Флагманський Cadillac Celestiq уперше помічено на дорогах

19 вересня 2023
0

Новий Cadillac Celestiq 2024 вперше помітили на дорогах. Флагманський електромобіль від концерну General Motors засвітився під час рекламної фотосесії. Фотографії опублікували на сайті Autoevolution.

Електромобіль Cadillac Celestiq має дуже нестандартний вигляд. У нього низький витягнутий силует із великим заднім звісом кузова. Оригінальний вигляд мають двосекційні задні ліхтарі.

Виробництво Cadillac Celestiq 2024 стартує в грудні. Модель збиратимуть вручну і за перший рік випустять тільки 400 машин, тому за нею вже вишикувалася черга.

Електрокар коштуватиме від 340 000 доларів, тобто стане найдорожчою моделлю General Motors. Конкурентами моделі називають електрифіковані Bentley і Rolls-Royce.

Новий Cadillac Celestiq - великий ліфтбек завдовжки понад 5 метрів. Він оснащений двома моторами сумарною потужністю 600 к. с. і здатний розігнатися до 100 км/год за 3,8 с, а його запас ходу перевищує 500 км.

Усі авто створюватимуться за індивідуальним замовленням, тобто покупець зможе обрати ексклюзивне оздоблення салону. Усередині встановлено чотири окремі крісла з електроприводом, вентиляцією та масажем. Також на першому та другому рядах передбачено одразу сім дисплеїв.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація