Флагманський кросовер Toyota показали у Токіо

Флагманський кросовер Toyota показали у Токіо

27 жовтня 2023
0

У рамках Токійського автосалону відбувся публічний дебют Toyota Century SUV. Розкішний кросовер незабаром надійде в продаж за ціною від 25 мільйонів ієн ($170 000). Про це повідомляє видання Autocar.

Кросовер Toyota Century SUV спочатку збиратимуть під замовлення дрібними партіями - по 30 авто на місяць. Спочатку модель буде доступна тільки на батьківщині, в Японії. Її конкурентами називають Bentley Bentayga та Mercedes-Maybach GLS.

Нагадаємо, що нова Toyota Century SUV - великий 5,2-метровий кросовер. Його строгий дизайн виконаний у стилістиці седана Toyota Century.

Попри величезні розміри, кросовер Toyota Century SUV має тільки два ряди сидінь і володіє невеликим 340-літровим багажником. Ззаду встановлено два широких крісла з електроприводом, вентиляцією та масажем. У задніх пасажирів є монітори та холодильник. В оздобленні поєднуються шкіра й дерево.

Нова Toyota Century SUV доступна виключно в 406-сильній гібридній версії з 3,5-літровим V6 і парою електромоторів. Авто здатне проїхати 69 км в електричному режимі та витрачає в середньому 7 л на 100 км. Також передбачені керовані задні колеса.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація