Ford анонсував випуск лімітованої спецверсії Mustang

Ford анонсував випуск лімітованої спецверсії Mustang

19 серпня 2024
0

Лінійка Ford Mustang поповнилася спеціальною версією з приставкою 60th Anniversary у назві. Модель вирізняється особливим відтінком кузова.

Йдеться про раритетний відтінок Brittany Blue, який компанія вперше запропонувала для своїх авто в 1967 році. Тираж цієї версії маслкара в такому кольорі обмежений тиражем у 1965 екземплярів. Ще спецверсія доступна в кольорах Wimbledon White, Race Red, Vapor Blue. Варто зазначити, що Mustang 60th Anniversary буде доступний у кузовах купе і кабріолет, але для моделі у відтінку Brittany Blue зробили виняток. Запропонують її тільки в кузові купе.

Також Mustang 60th Anniversary отримає нову тему панелі приладів, натхненну Mustang SVT Cobra 1999 року. Ще всі екземпляри моделі, пофарбовані в цей фантастичний колір, будуть оснащені пакетом 401A, вихлопною системою Active-Valve Performance, гальмами Brembo, а також заднім диференціалом підвищеного тертя 3,55.

В оснащення салону маслкара, який оздоблений шкірою відтінку «сірий космос», включать аудіосистему B&O з 12 динаміками.

Під його капотом встановлений 5,0-літровий двигун V8 потужністю 480 к.с. Він працює в парі з шестиступінчастою «механікою» або десятидіапазонним автоматом. При цьому автомобілі у відтінку Brittany Blue будуть доступні тільки з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Кожен Mustang 60th Anniversary Edition, пофарбований у спецвідтінок, обійдеться покупцям у 65 245 доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Ford

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація