Ford Bronco приміряв на себе стиль Baja Raptor

Ford Bronco приміряв на себе стиль Baja Raptor

10 жовтня 2024
0

Третє покоління позашляховика Ford Bronco потрапило до рук тюнерів, які додали йому брутальності та зробили схожим на Baja Raptor. Однак користуватися ним власник не став, а одразу виставив на продаж. І зауважив, що збірка неідеальна і потребує доопрацювань.

Отже, Bronco 1980 року випуску отримав кузовні панелі зі скловолокна, які змінили пропорції авто. І якщо капот має доволі незграбний вигляд, то масивні крила додають моделі м'язистості та чудово вписуються в загальну стилістику виконання авто. Можна відзначити наявність нових фар і задніх ліхтарів, які були запозичені у 12-го покоління F-150.

Якщо в передній частині позашляховика красується значок «Bronco» білого кольору, то на кормі видно величезний напис «Ford», який розтягнувся на всю ширину авто. Також є значки F-150 і Raptor. Серед інших змін - масивний передній бампер, бічні зябра та розширювачі крил. Пофарбовано кузов у колір Woodland Green, який поєднується з чорним дахом.

Салон Ford Bronco також торкнулися зміни. Тут встановили нові сидіння з електроприводом у шести напрямках. Вінтажну передню панель зберегли, але інтегрували в неї невеликий сенсорний екран мультимедії. Також в оснащення увійшла аудіосистема з шістьма динаміками.

Під капотом доопрацьованого позашляховика встановлено атмосферний 5,0-літровий двигун V8, взятий у Ford Mustang 1985 року випуску. Він генерує 210 к.с. потужності. І цього цілком достатньо, щоб навіть долати суворе бездоріжжя.

Цей Bronco виставлено на продаж на Facebook Marketplace. Виручити за нього мають намір лише 12 тисяч доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Sean Fitzsimmons

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація