Ford E-250 перетворили на компактний «будинок на колесах»

Ford E-250 перетворили на компактний «будинок на колесах»

11 грудня 2023
0

Для багатьох із нас кемпер асоціюється з чимось габаритним. Але це не стосується проєкту дівчини на ім'я Кет, який вона побудувала власними руками на базі фургону Ford E-250 2007 року.

У відеоролику Tiny Home Tours на YouTube вона пояснила свій вибір бажанням мати «будинок на колесах» із низьким дахом, що дозволило б зберегти маневреність у містах. Крім того, він використовується дівчиною як база для її ювелірного бізнесу.

Переробка фургона коштувала Кет 20 000 доларів. У задній частині салону вона встановила ліжко, що дозволяє в будь-який час відірватися від роботи й трохи поспати.

На маленькій кухні є двоконфорочна газова плита з балоном на 5 кг пропану, якого вистачає приблизно на шість місяців. Прісна вода у кран подається за допомогою ножного насосу. За тиждень витрачається близько 19 літрів води. Туалет - портативний складаний.

Душу в кемпері немає, що й не дивно за такої висоти даху. Крім того, загальна площа внутрішнього приміщення кемпера - 1,85 квадратних метра.

Енергією всі електричні прилади забезпечують літій-іонна батарея ємністю 100 ампер-годин та інвертор потужністю 1000 ват, встановлені під сидінням.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація