Ford Mustang отримав на ювілей спеціальний ретро-пакет

Ford Mustang отримав на ювілей спеціальний ретро-пакет

18 квітня 2024
0

Ford відсвяткував 60-річчя Mustang випуском нової комплектації під назвою «60th Anniversary Package». Презентація новинки відбулася на спеціальному заході у Шарлотті, Північна Кароліна.

Усі зміни торкнулися лише зовнішності культового поні-кару. Зокрема, «ювіляру» дісталися 20-дюйомові колісні диски з простим дизайном, що нагадують моделі 1965 року. Окрім блискучого комплекту коліс у пакет увійшла унікальна сітчаста решітка радіатора в ретро-дизайні із сріблястими «ніздрями» з боків.

Також поні-кар отримав димчасті фари з пакету Mustang Nite Pony та блискучі кришки бічних дзеркал. За передніми колесами встановлені шильдики «5.0». Над дверними порогами видно смуги, що відсилають до моделі 1965 року, як і значок GT на багажнику.

Пакет «60th Anniversary Package» доступний тільки з трьома кольорами кузова: білим, червоним (Race Red) та синім (Vapor Blue). Бічну смуга можна обрати червоного або сріблястого кольору. Салон - сірий, червоний чи чорний. На панелі приладів встановлений спеціальний значок із номером автомобіля в серії.

Жодних технічних змін для спецвидання не передбачено. «Під капотом» 5,0-літровий двигун V8 потужністю 480 к.с., як на новому Mustang GT. Привід - задній. Коробка - 6-ступінчаста механічна або 10-ступінчаста автоматична.

Всього Ford побудує 1965 автомобілів серії «60th Anniversary Package» і тільки в комплектації GT Premium. Ціни оголосять ближче до кінця року, коли «ювілений» Mustang надійде до дилерів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Ford

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація