Ford оголосив про початок відвантаження пікапів Super Duty нового покоління

Ford оголосив про початок відвантаження пікапів Super Duty нового покоління

29 травня 2023
0

Нове сімейство Ford F-Series Super Duty американський концерн показав наприкінці вересня 2022 року. До нього увійшли повнорозмірні пікапи F-250, F-350, F-450, F-550 та F-600 вантажопідйомністю до 9,7 тонни.

Зі слів генерального директора комерційного підрозділу Ford Pro Теда Канніса, новий Super Duty - найрозумніший та найпотужніший пікап в історії бренду. Буксирувальна здатність найсильнішого представника сімейства - рекродні для класу 18 143 кг. Справлятися з такими задачами пікапам, не в останню чергу, допомагают мотори V8. Залежно від версії робочий об’єм двигуна складає 6,7, 6,8 та 7,3 літра.

Перші товарні пікапи вже готові відправитися до дилерських центрів. Випуск сімейства налагодили на заводах в Огайо та Кентуккі. Загалом у виробництві пікапів F-Series Super Duty задіяно понад 11 тисяч осіб. Інвестиції у 700 млн доларів збільшили кількість робочих місць на п'ятсот. Загалом з урахуванням співробітників компаній-постачальників та дилерів роботу цих двох майданчиків забезпечують близько 200 тисяч осіб.

Перед відправкою клієнту кожен пікап F-Series Super Duty проходить багатоступінчасту заводську перевірку. Один із її обов'язкових етапів - 40-кілометровий заїзд, під час якого перевіряють роботу всіх вузлів та агрегатів автомобіля.

Тяжкі пікапи F-Series Super Duty нового покоління викликали справжній ажіотаж серед американців. З 27 жовтня до 2 листопада минулого року бронювання оформили 52 тисячі клієнтів. А за п'ять тижнів компанія зібрала понад 150 тисяч попередніх замовлень і це незважаючи на неозвучений прайс. Цікаво, що більшість замовляють топові повноприводні версії з електронними помічниками, а не базові вартістю від 44 тисяч доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація