Ford підготував особливі Bronco та Bronco Sport у ретро стилі

Ford підготував особливі Bronco та Bronco Sport у ретро стилі

12 серпня 2022
0

Щоб віддати шану оригінальному Bronco 1966 року, Ford випустив спеціальні версії моделі. Ці виконання отримали назви Heritage Edition та Heritage Limited Edition. Тираж - 1966 екземплярів для кожного типу кузова.

Головною особливістю Bronco Heritage Edition є колірна палітра, яка охоплює відтінки Robin's Egg Blue, Peak Blue і Yellowstone Metallic. Вони поєднуються з білим дахом, решіткою радіатора та легкосплавними дисками. Серед інших особливостей - пластикові розширювачі колісних арок, червоний напис Ford, сталевий бампер з порошковим напиленням та вбудованими буксирувальними вушками.

Салон такої ретроверсії позашляховика оздоблений шкірою або міцною тканиною (на вибір покупця), панель приладів пофарбована в білий колір Oxford White, а центральна консоль прикрашена червоними акцентами. Під капотом Bronco Heritage встановлено 2,3-ліровий двигун EcoBoost потужністю 274 к.с. і 420 Нм крутильного моменту. Додатковий пакет Sasquatch додає високоефективну підвіску для бездоріжжя (HOSS) та 35-дюймові позашляхові шини Goodyear.

Щодо кросовера Bronco Sport серії Heritage, то він також отримав 17-дюймові алюмінієві диски, радіаторну решітку і дах, що пофарбовані у відтінок Oxford Whitе. Салон моделі виконано у тих же текстурах та кольорах, що і у позашляховика. У рух його приводить 1,5-літровий двигун EcoBoost потужністю 181 л.с (258 Нм).

Позашляховик Bronco Sport Heritage Limited Edition комплектується 29-дюймовими всюдихідними шинами. Його салон оздоблено висококласною шкірою, яку доповнюють акценти відтінку Navy Pier. Комплектується модель 2,7-літровим двигуном V6 з віддачею 314 к.с. і 542 Нм крутильного моменту. Кросовер цієї серії поставлятиметься з 2,0-літровим агрегатом на 248 к.с. (373 Нм).

Ford вже приймає замовлення на Bronco Sport Heritage та Heritage Limited 2023 року. Позашляховик у варіанті Heritage Edition коштуватиме 44 305 доларів, а кросовер - 34 245 доларів. За версію Heritage Limited Edition доведеться викласти від 44 655 до 66 895 доларів залежно від типу кузова.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація