Ford підготував для фанів пікапа Ranger нову версію

Ford підготував для фанів пікапа Ranger нову версію

05 липня 2024
0

Американська компанія Ford представила нову версію свого популярного пікапа Ranger, який отримав позначення Black Edition. Новинка буде випущена обмеженим тиражем у 1500 екземплярів.

Версія Black Edition створена на основі модифікації Ranger XL Bi-Turbo 4?4. На думку творців, новинка є оптимальною пропозицією за співвідношенням ціна-якість і підійде як корпоративним клієнтам, так і індивідуальним користувачам.

Автомобіль отримав у стандартній комплектації галогенові фари, білі бампери, чорні 17-дюймові диски з позашляховою гумою, чорне облицювання радіатора з сірими вставками.

Також на машині встановили бічні підніжки, чорний захисний каркас у кузові, захисне покриття багажної платформи, розетку на 12В і органайзер для різної поклажі.

Новинка оснащена 2-літровою «четвіркою» з двома турбінами, яка має у своєму арсеналі 154 кВт/209 к.с. та 500 Нм крутного моменту. Уся ця міць розподіляється між чотирма ведучими колесами через 10-ступінчастий «автомат».

Версія Ford Ranger Black Edition обійдеться в 38 736 доларів США. Цікаво, що новинку можна замовити не тільки в білому, а й в інших кольорах, щоправда, за це доведеться доплатити. Крім того, до списку додаткових опцій увійшли фаркоп і механічна ролета для багажної платформи.

Джерело: Авто Центр
Фото: Ford Australia

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація