Ford показав електричний Transit Custom

Ford показав електричний Transit Custom

10 травня 2022
0

Американська компанія Ford показала своє нове електричне дітище - E-Transit Custom. Автомобіль стане родоначальником цілої родини комерційних моделей бренду на електротязі.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Спадкоємець самого продаваємого вена поповнив модельну гаму компанії з блакитним овалом. Ford E-Transit Custom отримав привабливий зовнішній вигляд, але головна перевага новинки - солідний запас ходу. Модель отримала виразний дизайн із LED-фарами, об'єднаними між собою тонкою світлодіодною стрічкою, виразний бампер та зарядний порт на передній панелі кузова.

Модель отримала виразний дизайн із LED-фарами, об'єднаними між собою тонкою світлодіодною стрічкою, виразний бампер та зарядний порт на передній панелі кузова.

Інша частина фургона більш традиційна, але велика кількість виштампувань дозволила відійти від звичних рубаних форм і плоских панелей. Також привертає увагу велика колісна база, плавна плечова лінія та яскраво виражені колісні арки. Позаду з'явилися стильні світлодіодні ліхтарі та двостулкові двері, що полегшують навантаження в обмеженому просторі.

Позаду з'явилися стильні світлодіодні ліхтарі та двостулкові двері, що полегшують навантаження в обмеженому просторі.

Повні технічні характеристики будуть оприлюднені пізніше, але в компанії підкреслюють, що автомобіль має безкомпромісну електричну архітектуру, що забезпечує запас ходу до 380 км. Новинка може заряджати батарею за допомогою швидкісної зарядки постійного струму, здатна буксирувати причіп, а також використовує технологію ProPower Onboard. раніше представлену на електропікапі F-150 Lightning, яка дозволяє використовувати електричну мережу фургона як портативний генератор для живлення зовнішніх приладів та обладнання.

Технологія ProPower Onboard дозволяє використовувати електричну мережу фургона як портативний генератор для живлення зовнішніх приладів та обладнання.

За словами авторів, E-Transit Custom був розроблений, щоб встановити нові орієнтири в європейському сегменті фургонів вантажністю 1 тонна та допомогти підприємствам у регіоні без особливих зусиль перейти на електрифіковані автомобілі. Новинка підтримуватиметься програмним забезпеченням Ford Pro, а також комплексними рішеннями для зарядки, сервісного обслуговування та фінансування через єдину комплексну платформу, щоб допомогти збільшити час безвідмовної роботи та знизити експлуатаційні витрати.

Більше інформації про E-Transit Custom планують представити у вересень, а виробництво розпочнеться на заводі у Туреччині у 2023 році.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація