Компанія Ford показала, як виглядатиме ювілейний Explorer

Компанія Ford показала, як виглядатиме ювілейний Explorer

21 березня 2022
0

Китайське спільне підприємство Changan-Ford показало, як виглядатиме ювілейний Explorer 30th Anniversary Edition. Від звичайної версії новинка відзначиться червоними вставками, оригінальною радіаторною решіткою, багажником на даху, написом Warrior (у перекладі з англійської - «воїн») на дверях та спеціальними антрацитовими колісними дисками. За технічною начинкою ювілейний Explorer не відрізнятиметься від китайського кросовера зразка 2020 року.

Ford Explorer дебютував у березні 1990 року, так що спецверсія 30th Anniversary трохи спізнилася. Однак Changan-Ford, все ж таки, вирішив красиво попрощатися з трирядним кросовером зразка 2020 модельного року перед плановим рестайлінгом - ювілейна модифікація завершить півторарічний цикл.

Ювілейна версія Explorer 30th Anniversary є декоровано морернізованою максимальною комплектацією китайського кроссовера. Новинку буде легко пізнати по червоних корпусах зеркал, яскравих молдінгах, вставках на передньому бампері, шильдиках Warrior та оригінальних 20-дюймових коліс із п'ятьма здвоєними спицями.

Під капотом «безальтернативний» 2,3-літровий турбомотор EcoBoost потужністю 276 кінських сил і моментом 425 Нм. Агрегат поєднується з 10-швидкісним «автоматом» та системою повного приводу.

Ціна ювілейного Ford Explorer, напевно, буде розкрита на Пекінському автосалоні у квітні.

Джерело: Changan-Ford

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація