Ford Ranger Raptor став машиною безпеки кільцевих гонок Repco Supercars

Ford Ranger Raptor став машиною безпеки кільцевих гонок Repco Supercars

02 травня 2023
0

Вперше в історії чемпіонату з кільцевих гонок Repco Supercars, що проходить в Австралії, машиною безпеки став не спорткар, а потужний пікап.

Останні роки функцію автомобіля безпеки на цих перегонах виконувало спортивне купе Ford Mustang. Тепер компанія вирішила використовувати на треку свою захоплюючу модель - пікап Ranger Raptor. Машину пофарбували у флуоресцентний жовтий колір із синіми та зеленими акцентами на честь компанії BP, яка є офіційним постачальником палива для чемпіонату. Також на пікап встановили проблискові маячки, а у оснащення включили радіостанцію.

Новий Ford Ranger Raptor оснащується 3,0-літровим бензиновим двигуном EcoBoost V6 з подвійним турбонаддувом, який видає 392 к.с. потужності та 583 Нм крутного моменту. Двигун працює у парі з десятиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу.

Відомо, що новий пікап Ford буде автомобілем безпеки на всіх етапах чемпіонату 2023 року. А ось Mustang GT, який раніше виконував цю функцію, стане резервним сейфти-кара. Роль медичного авто відведено Ford Escape ST-Line.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація