Ford розпочав продажі суперпікапів Ranger Raptor

Ford розпочав продажі суперпікапів Ranger Raptor

20 листопада 2022
0

Компанія Ford розпочала европейські продажі Ranger Raptor. Екстремальна версія з бензиновим 3,0-літровим V6 доступна до замовлення у Великобританії за ціною 48 300 фунтів стерлінгів, тобто Raptor виявився приблизно на чверть дорожчою за звичайний Ranger з дворядною кабіною (коштує 39 350). Згодом до гами додадуть модифікацію з турбодизелем 2.0, а влітку 2023-го новинка з'явиться в США.

Як і очікувалося, європейська версія Ranger Raptor розвиває 292 кінські сили і 491 Нм моменту тоді як на інших ринках Ford Performance налаштував твін-турбо V6 на 397 кінських сил і 583 Нм. Проте в іншому компромісів немає: суперпікап навіть зберіг вихлопну систему з електроннокерованими заслінками.

Вже в базовій комплектації в європейських Ranger Raptor є матричні світлодіодні фари, спортивні крісла, віртуальна панель приладів, медіасистема з 12-дюймовим портретно-орієнтованим тачскрином і аудіосистема Bang & Olufsen.

Звісно, «заряджений» пікап відзначився вдосконаленою довгоходовою підвіскою, спеціальними амортизаторами Fox, а також постійним повним приводом з блокуванням міжколесних диференціалів.

У США поки що продаються старі Ford Ranger; виробництво пікапів нового покоління організують не раніше травня, тобто Ranger Raptor, напевно, з'явиться у продажу, як модель 2024 року. У Північній Америці «заряджений» пікап може бути дешевшим, адже зараз багато оснащений Ranger коштує близько 43 тисяч доларів.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація