Ford відкличе 700 000 кросоверів Bronco

Ford відкличе 700 000 кросоверів Bronco

03 жовтня 2023
0

У США найближчим часом оголосять кампанію з відклику 700 000 кросоверів Ford Bronco, що обладнані 2,7- та 3,0-літровими бензиновими двигунами. Зазначається, що автомобілі можуть «катастрофічно виходити з ладу».

Управління з розслідування дефектів Національного управління безпеки дорожнього руху США оголосило про початок технічного аналізу автомобілів на основі даних, наданих компанією Ford.

Те, що почалося як розслідування скарг щодо кількох автомобілів Bronco, оснащених 2,7-літровим двигуном EcoBoost, тепер розширюється до інженерного аналізу 708 837 машин.

Ford надав державному органу докази стосовно 328 скарг клієнтів, 487 претензій щодо гарантії та 809 випадків замін двигунів. У даних перелічено ряд наслідків цих збоїв, але найпоширенішим була відмова у подачі палива та посилена детонація.

Базуючись на отриманій інформації, контролюючий орган також вважає, що проблема може торкнутися транспортних засобів, обладнаних 3,0-літровим EcoBoost від Ford, оскільки він є частиною того самого сімейства двигунів «Nano». Це означає, що Ford Explorer 2021-2022 років випуску та Lincoln Aviator також потрапляють під дослідження.

Зрештою, управління з розслідування дефектів вважає, що через ряд факторів, включаючи тип використовуваного сплаву, впускні клапани в цих двигунах можуть просто зламатися. Це, у свою чергу, може призвести до руйнування головки блоку циліндрів.

У рамках інженерного аналізу чиновники планують оцінити масштаби цієї проблеми, визначити, скільки деталей може бути пошкоджено, проаналізувати вплив цього недоліку на кількість часу, який може прослужити двигун, і зібрати інформацію про ефективність реакції Ford на проблему.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація