Ford відкликає десятки тисяч автомобілів

Ford відкликає десятки тисяч автомобілів

04 грудня 2023
0

Компанія Ford відкликає 45 173 автомобілі через те, що двері можуть відчинитися під час руху. До списку потрапили Ford Fiesta 2015 року, Fusion 2016 року та Lincoln MKZ 2016 року випуску.

Проблема в тому, що пружинна частина може тріснути і зрештою вийти з ладу. Якщо деталь зламається, то двері можуть несподівано відчинитися під час руху. Як попередження власники побачать лампочку «двері відчинені».

Ford дізнався про цю проблему 16 серпня 2023 року. Автовиробник спільно з постачальником розслідував ситуацію та визначив кількість потенційно несправних деталей.

Станом на 18 жовтня 2023 року надійшли десятки скарг від власників транспортних засобів на несправність дверних замків або раптове відкриття дверей. Повідомлень про травми внаслідок цієї проблеми не надходило.

Форд вважає, що близько одного відсотка з 45 173 автомобілів схильні до цієї проблеми. Для розв'язання цієї проблеми дилери перевіряють дати виготовлення дверних замків. У нових деталях використовується модифікована пружина, яка міцніша за вихідні компоненти.

Джерело: iXBT.com
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація