Ford відкликає десятки тисяч Mustang

Ford відкликає десятки тисяч Mustang

04 липня 2024
0

Ford оголосив про нове відкликання, яке зачепило 30 735 автомобілів Mustang 2022 і 2023 років через потенційні проблеми з рульовим керуванням. Про це пише сайт Motor1. Це вже 32-е відкликання компанії в поточному році, що стало частиною широкої кампанії з обслуговування та безпеки.

За інформацією від виробника, проблема пов'язана з відкалібруванням вторинного цифрового датчика крутного моменту, що може призводити до несподіваних коливань рульового колеса. Незважаючи на відсутність аварій або травм, спричинених цією проблемою, Ford вирішив вжити запобіжних заходів.

Згідно з повідомленням, власникам Mustang запропонують оновлення програмного забезпечення для модуля управління підсилювачем рульового управління. Персоналізовані сповіщення розпочнуться 5 серпня, проте дилери вже отримали відповідні вказівки.

Компанія почала розслідування після отримання від постачальника інформації про можливі проблеми з рульовим механізмом наприкінці травня. Наразі Ford знає про два гарантійні випадки, пов'язані з цим дефектом.

Співробітники Ford наголошують, що ремонт є відносно простим процесом, і закликають власників звертатися до дилерів або телефонувати за номером 866 436 7332 для отримання додаткової інформації або допомоги.

Це відкликання стало останнім у серії заходів з обслуговування Ford у поточному році, які зачепили вже мільйони транспортних засобів. Попередні відкликання охоплювали 552 118 моделей F-150 через проблеми з трансмісією та інші заходи з безпеки.

Ford продовжує зосереджуватися на забезпеченні безпеки та якості своїх продуктів, активно реагуючи на можливі технічні проблеми у своїх автомобілях.

Джерело: NV.UA
Фото: Ford

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація