Ford відмовився від легендарних кодових замків

Ford відмовився від легендарних кодових замків

05 вересня 2024
0

Ford позбавив пікап F-150 фірмової опції американських моделей. Журналісти з'ясували, що для вантажівок 2025 модельного року більше недоступна клавіатура SecuriCode.

Йдеться про знамениту функцію, відому з кінця 1980-х: потрапити в автомобіль можна було без ключа, набравши спеціальний цифровий шифр. Нещодавно Ford урізав базове оснащення кросоверів Bronco Sport, Escape, Exlporer, а також пікапа Maverick; тепер черга дійшла до F-150.

Протягом десятиліть клавіатура SecuriCode входила до стандартного оснащення американських автомобілів, але з'явилися зручніші альтернативи: смарт-брелоки та безключовий доступ. Крім того, оновлений Ford F-150 можна запрограмувати так, щоб потрапляти в салон за допомогою смартфона через додаток FordPass.

Відмова від кодових замків напевно сталася під час програми оптимізації. Поки що покупці зможуть отримати Ford F-150 зразка 2025 року з функцією SecuriCode, просто її стануть встановлювати дилери за додаткову плату 455 доларів. Оскільки опція не дешева, на основній масі пікапів вона навряд чи залишиться.

У базовому оснащенні кодові замки залишилися тільки на кросоверах Lincoln Corsair і Aviator, але швидше за все це справа часу.

Джерело: Мотор
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація