Ford відроджує знамениту спортивну модель Capri

Ford відроджує знамениту спортивну модель Capri

11 листопада 2023
0

Ford готується відродити модель Capri. Культовий спорткар 70-х повернеться на ринок у новому образі - як електричний купе-кросовер. Нещодавно прототип моделі помітили під час випробувань у Німеччині. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Новий Ford Capri закамуфльований, але видно, що він мало чим нагадує знаменитого предка і більше схожий на кросовер Peugeot 408 або BMW X2 другого покоління. У нього висока віконна лінія, злегка загострена «корма» і великий кут нахилу задніх стійок даху.

Очікується, що передня частина моделі буде витримана в дусі електрокросовера Ford Explorer. У цьому немає нічого дивного, адже дві моделі є спорідненими.

Як і Explorer, електромобіль Ford Capri буде побудований на платформі MEB, запозиченій у Volkswagen ID.4. По суті, це буде аналог купеподібного VW ID.5.

Кросовер Ford Capri запропонують у 286-сильній задньопривідній і 340-сильній повнопривідній версіях. На вибір запропонують батареї ємністю 58 і 82 кВт.год, а запас ходу в найбільш «далекобійній» версії перевищить 500 км. Зарядити електрокар на 80% можна буде за 30 хвилин.

Новий Ford Capri мають офіційно представити через рік. На ринок модель вийде на початку 2025 року.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація