Ford випустить спеціальну версію Mustang на честь нового фільму

Ford випустить спеціальну версію Mustang на честь нового фільму

22 листопада 2022
0

Ford може випустити спеціальний Mustang на тлі зйомок фільму американського режисера Стівена Спілберга, який займеться продюсуванням нового кримінального фільму, зосередженого на головному герої трилера «Булліт» - Френку Булліті.

Як повідомляє видання Variety, можна тільки здогадуватися, які автомобілі ми побачимо у фільмі, але є шанс, що Ford приготує спеціальний Mustang для виходу фільму.

Фільм, як і його першорядний персонаж Стів МакКвін у ролі поліцейського із Сан-Франциско, запам'ятався глядачам знаменитою сценою погоні.

Ще наприкінці 1960-х автовиробник створив модернізований автомобіль разом із фільмом, який запам'ятався глядачам знаменитою сценою погоні. Надалі Ford зберіг Mustang, випускаючи різні моделі і за останні 50 років, так нова версія з’явилася у 2008 році зі штрихами, натхненими GT500.

Третій Mustang Bullitt повернувся у 2019 році, пропонуючи золоту середину між моделями GT та Shelby GT350.

У 2018 році стало відомо, що Ford Mustang 1968 від компанії Bullitt офіційно був проданий на аукціоні Mecum в Кісіммі (штат Флорида, США) за 3,74 мільйона доларів.

Наступне покоління S650 Mustang має з'явитися у 2024 році, і Ford не повідомив про будь-які спеціальні випуски, крім моделі Dark Horse, тому ми можемо побачити новий Bullitt або Mustang Mach-E Bullitt найближчим часом.

Щодо фільму, подробиці сюжету не розголошуються, і дата виходу фільму поки невідома, але творці запевняють - що це не буде рімейком легендарної кінострічки, яка знаменується першою у своєму роді автомобільною гонитвою вулицями Сан-Франциско, а в головній ролі виступить актор Бредлі Купер.

Джерело: NV.UA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація